Vanaf 21/10/24 versterkt een nieuwe huisarts ons team :dr. Levi Sonck en zal dr. Gui Clerinx ons verlaten om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen!

BELANGRIJK BERICHT

Beste patiënten,

We zijn fier en blij jullie te kunnen aankondigen dat vanaf 21 oktober een nieuwe huisarts ons team zal komen versterken. Zijn naam is Levi Sonck, afkomstig uit Zandhoven, een echte Kempenaar. We kennen hem als zeer gemotiveerd, leergierig, goedlachs en vooral sociaal met een sterk luisterend oor!! Ideaal om een goede huisarts te zijn. Hij zal een versterking en meerwaarde zijn voor ons team en het zal de bereikbaarheid voor jullie nog beter garanderen!!!

Dokter Levi Sonck vertelt: ‘Ik ben net afgestudeerd als huisarts, en heb de eer mezelf als nieuwe arts van het Doktershuis te mogen voorstellen. Sinds kort ben ik woonachtig te Vosselaar samen met mijn toekomstige echtgenote. Mijn opleiding geneeskunde volgde ik aan de Universiteit van Hasselt en Antwerpen. Als huisarts in opleiding deed ik ervaring op in zowel Meerhout als Grobbendonk om me dan nu definitief te kunnen vestigen in Vosselaar. Ik heb een bijzondere interesse in de Sportgeneeskunde, waarvoor ik een diploma haalde aan de Universiteit van Leuven.

Ik kijk er heel hard naar uit om jullie te ontmoeten en zal mijn uiterste best doen om de grote schoenen van Dokter Gui Clerinx op te vullen.

Alvast veel dank voor het vertrouwen, Dokter Levi Sonck

Dokter Gui Clerinx zal dan een punt zetten achter zijn 47-jarige carrière als huisarts.

Hij vertelt: ‘Lieve patiënten, velen onder jullie ken ik al oh zovele jaren … in goede en kwade dagen, door dik en dun, met een lach en een traan. We hebben in die jaren samen zoveel meegemaakt, waardoor elk van jullie als een boek is vol gebeurtenissen … velen onder jullie ken ik beter dan mijn eigen familie …

Scheiden doet lijden, het doet pijn, ook jullie zullen nu schrikken en denken: hij was onze vertrouwenspersoon …wat nu? Mijn hart bloedt als ik eraan denk … maar weet dat jullie nooit uit mijn hart zullen zijn. Kom je me tegen … spreek me aan … een babbel kan zoveel deugd doen…

Dokter Levi Sonck, die in mijn voetstappen zal treden, is de ideale huisarts om mij te vervangen. Hij is uit hetzelfde hout gesneden en staat te popelen om jullie met de beste zorgen te omringen.

Vandaar dat ik nu overtuigd ben van de juiste keuze op het juiste moment… voor mij is het met mijn 73 jaar tijd om eindelijk meer aandacht te geven aan Marleen, mijn echtgenote, mijn rechterhand, die zich al die jaren op de tweede plaats gezet heeft, en aan mijn kinderen en kleinkinderen die ik oh zo graag meer wil kunnen zien en verwennen.

Tot slot wil ik ieder van jullie heel hard danken dat ik jullie huisarts heb mogen zijn … jullie hebben zoveel betekend voor mij, dankzij jullie heb ik leren luisteren, leren meeleven, leren steunen en helpen … Kortom leren een goed huisarts te zijn … DANK DANK DANK ‘

Van 21 oktober tot eind dit jaar ben ik op dinsdag en donderdag voormiddag nog aanwezig op de praktijk voor een afscheidsbabbel. Afspraak te regelen via ons secratariaat .

Dokters Pol Colpaert, Pieter Dekelver, Carl Gladinez en Lotte Maes gaan Dokter Levi Sonck met open armen opnemen in het team en willen Dokter Gui Clerinx danken voor de jaren van goede samenwerking en wensen hem samen met Marleen het beste voor de toekomst